Meer informatie

Hoe werkt het? - van boeking tot avontuur!

Bij Beijs Roadtrips begrijpen wij dat het plannen van een camperreis een beleving op zich is. Ons doel is dan ook om er voor te zorgen dat het hele proces zo soepel en gemakkelijk mogelijk verloopt, zodat u zich voornamelijk kunt concentreren op het plezier van uw avontuur. Hier is een overzicht van hoe het werkt bij Beijs Roadtrips.

  Bekijk ons aanbod in uw gewenste periode.

Ontdek al onze campers online met duidelijke, waarheidsgetrouwe foto's. Of u nu met z'n tweeën reist of met het hele gezin, Beijs Roadtrips heeft iets voor elke reiziger. Geniet van ons alles inclusief tarief zonder verborgen kosten, zoals eindschoonmaak, kilometers, boekingskosten of een linnenpakket.

  Online boeking.

Maak moeiteloos een boeking via onze gebruiksvriendelijke website. Kies een gewenste camper en selecteer de gewenste huurperiode in jouw boeking, voeg eventuele extra's toe om de reis persoonlijk te maken. Je kunt in de boeking meteen zien of de gewenste camper beschikbaar is in de door jullie gewenste periode. Bij vragen kun je altijd Sebastiaan of Annelieke bellen voor persoonlijke ondersteuning.

  Bevestiging en Betaling.

Zodra u uw boeking heeft bevestigd, kunt u veilig en gemakkelijk online betalen via iDEAL, Bancontact of Creditcard. U ontvangt van ons een gedetailleerde bevestiging via e-mail. Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft, inclusief ophaal- en terugbrenginstructies, de voorwaarden van de huurovereenkomst en andere belangrijke details.

Ophalen van de camper.

Op de dag van vertrek verwelkomen wij u graag op onze bezoeker locatie Nijverheidslaan 2c, 5121MN in Rijen. Sebastiaan of Annelieke begeleidt u bij het inspecteren van de camper, geeft uitleg over de bediening en beantwoordt eventuele vragen. We zorgen ervoor dat u vertrouwt bent met onze camper voordat u op pad gaat. 

Ondersteuning onderweg.

Tijdens uw reis staat we altijd klaar om ondersteuning te bieden. Als het gaat om technische vragen of reisadvies, is Sebastiaan of Annelieke slechts één telefoontje verwijderd. We zorgen er graag voor dat uw reis vlekkeloos verloopt. Mocht u tijdens uw reis onverhoopt toch schade of pech krijgen, dan vragen wij u altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij u het beste begeleiden bij het afhandelen en oplossen van het schade- en/of pechgeval.

Terugbrengen van de camper.

Op de laatste vakantiedag verwachten wij jullie op de afgesproken tijd terug op onze bezoek locatie. Samen nemen wij de tijd om de camper te controleren. Wij vragen u de camper bezemschoon op te leveren, de dieseltank en adblue af te tanken en het toiletcassette en de vuil watertank te ledigen. Zodra alles geverifieerd is, kunt u met een gerust hart afscheid nemen, wetende dat u niet alleen een reis heeft gemaakt, maar ook dat u herinneringen heeft verzameld die een leven lang meegaan.


Klaar om op reis te gaan? Ontdek de vrijheid van reizen met een camper van Beijs Roadtrips. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen – we helpen u graag naar uw volgende avontuur! 

Boek uw Beijs Roadtrip! Contact

stuur ons een appje naar +31 161 745 065