Welkom bij Beijs Roadtrips Camperverhuur!

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste updates en aanbiedingen. 

Social Media   Social Media    Social Media

Bekijk onze campers

Wist je dat....

Onze huurcampers standaard voorzien zijn van: 

Beddengoed en handdoekenpakket: Reis gemakkelijk en zorgeloos met onze opgemaakte bedden en onze heerlijke handdoeken. We zorgen ervoor dat je bed altijd fris en comfortabel is, zodat je volledig kunt ontspannen na een dag vol avonturen. Ook voor theedoeken en keukenhanddoeken wordt gezorgd.

Compleet keukenpakket: onze keuken is volledig ingericht met pannen, potten, borden en bestek. Bekijk de inventarislijst op de website om precies te weten wat er in de keuken zit.

Eindschoonmaak: lekker genieten tot het einde van de vakantie, dat is mogelijk bij Beijs Roadtrips. Je hoeft namelijk niet een dag eerder terug te komen om de camper nog helemaal schoon te maken, enkele kleine klusjes doe je vlak voor dat je vertrekt op de laatste locatie. Wij willen dat je onbezorgd op reis kan, dus wij doen de rest van de schoonmaak voor jou!

Onbeperkt aantal kilometers: Je hoeft geen kilometers te tellen, maar je kunt lekker onbezorgd op pad zonder dat daar achteraf extra kosten voor bij komen.  Alle kilometers zitten bij de prijs! Wel zorg je zelf voor brandstof en Adblue en de kosten hiervan. 

Airco: Geen zorgen meer over zomerse hittegolven tijdens jouw camperavonturen! Onze campers zijn voorzien van een airconditioning in de leefruimte (alleen te gebruiken als je bent aangesloten op elektriciteit 230V) Bereid je voor op moeiteloze Roadtrips en rustgevende nachten, zelfs tijdens de warmste dagen.

Luifel: Bescherm jezelf tegen de zon of tegen een kleine regenbui met onze grote luifel. Binnen een handomdraai is deze uitgeklapt en klaar om onder te genieten. De luifel is bij sterke wind niet te gebruiken. 

Ontspannen: Maak de lange rit of een rustige avond nog leuker met een van onze gezelschapsspelletjes of ons kaartspel. Daarnaast kun je de stilte doorbreken en een genieten van een lekker muziekje met onze kleine JBL bluetooth box. 

Radio/Navigatie: Verbind onze tablet gemakkelijk via bluetooth met ons scherm en maak gebruik van ons campernavigatiesysteem Sigic! 

Tafels en stoelen voor buiten: Lekker ontspannen doe je in onze relaxte standenstoel, eventueel inclusief voetenbankje. Ben je op reis met kleine kinderen, dan heb je de mogelijkheid om een standenstoel kosteloos te laten vervangen door een kinderstoel. Iedereen heeft dan een eigen plekje aan tafel voor een heerlijke maaltijd.


Social Media   Social Media    Social Media

stuur ons een appje naar +31 161 745 065