Voorwaarden Korting Coupons Beijs Roadtrips

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van couponcodes die u worden aangeboden door Beijs Roadtrips. Door gebruik te maken de couponcodes gaat u akkoord met deze voorwaarden.
 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door Beijs Roadtrips.
 2. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je in de uiting waarin de couponcode is opgenomen. Iedere couponcode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de couponcode niet meer worden gebruikt.
 3. Beijs Roadtrips behoudt zich het recht voor om korting coupons op elk moment te wijzigen of te annuleren.
 4. . Couponcodes uitgegeven door Beijs Roadtrips kun je uitsluitend gebruiken voor de huur van één van onze campers in onze verhuurshop op www.beijsroadtrips.com.
 5. Kortingen worden niet achteraf verrekend wanneer je eenmaal de boeking heeft geplaatst.
 6. Je kunt couponcodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een couponcode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende couponcode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de couponcode is opgenomen.
 7. Kortingen gelden zolang de voorraad strekt.
 8. Het is niet toegestaan couponcodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 9. Per boekingg kun je maximaal 1 kortingscode gebruiken.
Het inwisselen van uw couponcode is heel eenvoudig:
 1. De voorwaarden en mogelijkheden voor gebruik verschillen per couponcode.
 2. Plaats één van onze campers in jouw boeking, door bij de camper te klikken op “toevoegen aan boeking”.
 3. Op de boekingspagina kun je de code van de kortingscoupon bij stap 4 toevoegen.
 4. De korting van de coupon wordt meteen in jouw boeking verrekend (als jouw boeking in de juiste kortingsperiode plaatsvindt).
 5. Het volledige kortingsbedrag wordt verrekend bij de eerste (aan-)betaling via de website www.beijsroadtrips.com.
Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van de korting coupons of problemen bij het toevoegen, neem dan contact met ons op via onze klantenservice.
stuur ons een appje naar +31 161 745 065